Privatumo Politika

PRIVATUMO POLITIKA

      1. Bendrosios nuostatos

      Ši privatumo politika reglamentuoja Papuošalai & Dovanos elektroninės parduotuvės ( toliau www.papuosalaidovanos.lt) ir www.papuosalaidovanos.lt kliento (toliau – Jūs) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo, saugojimo principus bei tvarką.

      Asmens duomenų tvarkymo tikslai – tiesioginė rinkodara ir kiti teisėti bei iš anksto prieš renkant duomenis apibrėžti tikslai.

      Parduotuvė neturi galimybės patikrinti Jūsų pateikiamų duomenų tikrūmą ir teisingumą, todėl priimdami Jūsų registracijos anketą, mes laikysime, jog nurodyti duomenys ir tikri ir teisingi.

      E-parduotuvėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad www.papuosalaidovanos.lt juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais ir tvarka.

      Tvarkant asmens duomenis, vadovaujamasi LR asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymų (2008 m. vasario 1 d. NR. X-1444) ir kitais teisės aktais, reglamentuojančiais duomenų tvarkymą ir apsaugą.

      2. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas ir saugojimas.

      Parduotuvė asmens duomenis renka tik apibrėžtais ir teisėtais tikslais, duomenis tvarkomi tiksliai ir sąžiningai, duomenys saugomi ne ilgiaus, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.

      Tvarkyti asmens duomenis turi teisę tvarkyti tik Darbuotojas ar Tvarkytojas. Kiekvienas darbuotojas ar tvarkytojas, kuris paskirtas tvarkyti asmens duomenis, privalo saugoti asmens duomenų paslaptį ir laikytis Asmens duomenų apsaugos teisės asktų reikalavimų.

      Visa informacija yra konfidenciali. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, amžius, telefono numeris, adresas, el. pašto adresas ir kita informacija, nurodyta registracijos formoje) renkami ir tvarkomi tam, kad apdoroti Jūsų užsakymus, išrašyti finansinius dokumentus ( sąskaitas faktūras), spręsti problemas, susijusias su prekės pristatymų.

      3. Asmens duomenų perdavimas trečioms šalims.

      Bendrovė turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik 2 punkto tikslams pasiekti arba kitais LR įstatymuose ir kituose teisės aktuose numatytais atvejais ir tvarka.

      4. Asmens duomenų pakeitimas ir atnaujinimas.

      Jūs turite teisę bet kada keisti ir atnaujinti bendrovei pateiktus duomenis, pranešdamas apie tai el. paštu papuosalaidovanos@gmail.com arba telefonu +37067762451. 

      5. Asmens duomenų tvarkymo terminas

      Jūsų asmens duomenys bus saugomi, kol parduotuvė Papuošalai & Dovanos vykdys veiklą, bet kai asmens duomenys nebereikalingi tvarkmo tikslams, jie bus sunaikinami.

      6. Slapukai (angl. Cookies)

      Tam, kad parduotuv4 galėtų pasiūlyti Jums visavertės paslaugas, mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje arba telefone ar kitam įrenginyje įrašome informaciją (slapukus). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus kaip ankstesnį naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje, tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. 

      TipasSlapuko pavadinimasAprašymas Laikotarpis
      HTTP
      language
      Svetainėje išsaugoma vartotojo pageidaujama kalba.
      Galioja 29 dienas
      HTTP
      PHPSESSID
      Sesijos ID slapukas, naudojamas puslapio funkcionalumui užtikrinti (pvz., grįžimas atgal į paskutinę sąrašo vietą)  
      Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas. 
      HTTP
      _ga
      Statistikos slapukas padeda svetainių savininkams suprasti, kaip lankytojai sąveikauja su svetainėmis renkant ir pateikiant ataskaitas anonimiškai. Trečiųjų šalių slapukas.
      Saugomas 2 metus.
      HTTP
      _gat
      Statistikos slapukas padeda svetainių savininkams suprasti, kaip lankytojai sąveikauja su svetainėmis renkant ir pateikiant ataskaitas anonimiškai. Trečiųjų šalių slapukas.
      Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas. 
      HTTP
      _gid
      Stebėjimo tikslais, siekiant atskirti naudotojus.
      Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
      HTTP
      __atuvc
      Šis slapukas reikalingas, kad puslapį bendrinęs ir į jį grįžęs naudotojas galėtų matyti naują bendrinimų skaičių prieš atnaujinant bendrinimų skaičiaus podėlį. Trečiosios šalies slapukas.
      Galioja 13 mėnesių
      HTTP
      __atuvs
      „AddThis“ socialinių tinklų dalinimo funkcija. Trečiosios šalies slapukas.  
      Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas
      HTML
      at-lojson-cache-#
      „AddThis“ socialinių tinklų dalinimo funkcija. Trečiosios šalies slapukas.  
      Pastovus
      Pixel
      collect
      Rinkodaros slapukas naudojamas stebint lankytojus visose svetainėse. Tikslas yra rodyti atitinkamus ir tinkamus skelbimus individualiam naudotojui. Trečiųjų šalių slapukas.
      Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
      HTTP
      di2
      „AddThis“ socialinių tinklų dalinimo funkcija. Trečiosios šalies slapukas.  
      Saugoma 1 metus.
      Pixel
      impression.php/#
      Naudoja „Facebook“, kad registruotų parodymus puslapiuose su „Facebook“ prisijungimo mygtuku. Trečiųjų šalių slapukas.
      Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
      HTTP
      loc
      Geografinė vietovė, kuri naudojama siekiant padėti teikėjams nustatyti, kaip vartotojai, kurie dalijasi informacija viena su kita.
      Galioja 13 mėnesių
      HTTP
      ouid
      NeklasifikuotasGalioja 1 metus
      HTTP
      uid
      paslauga “adform” per šiuos slapukus išsaugo įvairias vartotojo savybes ir nustatymus. Ši informacija įrašinėjama iki apsilankymo pabaigos, o per kitą apsilankymą pateikiama.Galioja 1 metus
      HTTP
      uvc
      Šiuos slapukus palieka trečiosios šalys, mūsų svetainėje teikiančios bendrinimo socialiniuose tinkluose mygtukus.
      Galioja 13 mėnesių
      HTTP
      vc
      Naudojamas socialinės bendravimo platformos Add ThisGalioja 1 metus
      HTTP
      xtc
      Registruojamas naudotojo bendrinamasis turinys per socialinę žiniasklaidą.
      Galioja 13 mėnesių
      HTTP
      currency
      Sukurtas saugoti valiutos pasirinkimą.  
      Galioja 29 dienas

      8. Baigiamosios nuostatos.

      Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesusitarimai sprendžiami derybu būdu, nepavykus susitarti – pagal LR įstatymus.

      9. Kontaktinė informacija

      Jeigu turite klausimų ar pasiūlymų, kreipkite el. paštu papuosalaidovanos@gmail.com arba telefonu +37067762451